Planerar du för en familjefest och efterlyser en tematisk twist? Varför inte ge festen en lekfull och gullig vändning med ett kanintema? Visst, traditionella maskerader kan vara roliga, men genom att lägga till detta speciella tema lovar vi att festen blir både minnesvärd och hjärtvärmande. I den här guiden kommer vi att dela idéer för att förvandla din familjefest till en kanintema maskerad som alla i familjen kommer att älska!

Kreativa kostymer

En maskeradfests själ och hjärta är naturligtvis kostymerna! Uppmuntra alla dina gäster att delta i temat genom att klä sig i kanin-kostymer.

Lyxiga Lola Bunny

Kläd ut sig som Looney Tune’s charmiga Lola Bunny. Denna karaktär är en favorit bland både vuxna och barn, och du kommer att se fantastisk ut i en Lolas basketuniform och stora fluffiga kaninöron.

Små kaniner för de små barnen

Dina minsta gäster kommer att se bedårande ut i barnvänliga kanindräkter. Skapade av mjuka, säkra och varma material, dessa dräkter är både söta och praktiska. Lägg till några roliga accessoarer som kaninansiktsmålningar för att komplettera deras outfits.

Partydekorationer

Ett parti är bara lika bra som sin dekor. Glöm inte att anpassa festlokalen för att passa ditt kanintema!

Kaninmobiler och girlander

Låt dina gäster känna att de har klivit in i en kanins värld genom att hänga kaninmobiler och girlander från taket. Skapa dem själv eller köp några online för att sätta en lekfull stämning för ditt parti.

Kaninplaceringar och borddukar

Använd tematiska placeringar och borddukar för att få dina gäster att känna sig som om de äter rakt ur en kaninholk!

Aktiviteter och spel

För att hålla festen levande, införliva några kanin-tillbehör spel och aktiviteter!

Kanin stafett

Färga ägg och lägg dem i en påse. Låt barnen ”hoppa” som en kanin för att bära påsen från startlinjen till målet. Den med flest överlevande ägg vinner!

Kanin, kanin, räv

En rolig variant av det klassiska spelet ”anka, anka, gås”. Barnen sitter i en cirkel medan en spelare går runt, knackar på varje spelares huvud och säger ”kanin” och själva säger ”räv”. Den som blir ”räv” måste jaga ”kaninen” runt cirkeln och ta deras plats.

En kanintema maskerad är kanske bara det festtema du behöver för att skapa en oförglömlig familjefest. Så vad väntar du på? Påbörja planeringen, skapa dina kostymer, dekorera ditt partirum och förbered dig för en hel del kanin-relaterat roligt!