Att ha ett eget visitkort att lämna ut när man träffar nya människor kan kännas lite häftigt. Den känslan kan kanske bero på att visitkort tidigare mest använts av affärsmän och högt uppsatta personer i företag och organisationer. Lite viktiga personer alltså.  Och kanske är det så att vi vanliga människor också känner oss lite speciella när vårt namn finns på pränt och vi kan visa upp ett visitkort med våra egna kontaktuppgifter. Idag är det ju annars inte alls ovanligt med visitkort hos privatpersoner. Det är numera lätt att skaffa korten, och man måste inte ha ett tryckeri i närheten för att kunna beställa personliga visitkort. Man kan dessutom utforma dem helt efter sina egna behov och önskemål, vilket säkert är en starkt bidragande orsak till att allt fler väljer att presentera sig med ett visitkort. Och eftersom man kan utforma kortet precis som man vill är det inga större problem att både teknik och våra umgängesvanor förändras i så rask takt. Det är ju lätt att lägga till en e-postadress på kortet, till exempel.

Visitkort som du vill ha det

Skaffa visitkort idag

Att det är lätt att skaffa visitkort idag stämmer verkligen. Här, på nätet, finns många olika företag som erbjuder sig att trycka visitkort. De allra flesta har ett stort utbud av mallar och teman att välja ur för att kunna skapa ett så personligt visitkort som möjligt. Du väljer papperskvalitet bland en mängd olika kvaliteter, som standardpapper, deluxe-kvalitet eller extra tjockt papper för att nämna några. och vilket utbud du kan välja ur beror förstås på vilket företag som ska trycka dina kort. Standardpapper finns hos alla tryckerier, men många erbjuder också några lyxigare och elegantare varianter eller kanske ett tjockare papper för speciella kort. Ofta kan man också välja lite olika utformning på texten. Typsnitt och layout kan du givetvis välja efter egen smak, men du kan också få andra specialeffekter som upphöjd text eller relieftext, om du vill att ditt visitkort ska sticka ut och bjuda på det där lilla extra.

Att välja papper är kanske inte det roligaste, men när valet är klart har du kvar det roligaste, att designa ditt eget visitkort. Du kan välja mellan olika teman och mallar och hos vissa företag går det till och med få egna, personliga bilder på sitt visitkort. Det ger förstås möjlighet att skapa ett helt unikt och personligt visitkort som inte finns hos någon annan i hela världen. Om du målar eller tecknar kan du låta trycka upp ett visitkort med någon av dina egna bilder på. Då blir inte visitkortet enbart ett snyggt och trevligt sätt att presentera kontaktinformation, utan också ett kort som marknadsför dina alster.

Att köpa visitkort online går snabbt och enkelt och det ger dig enormt stora valmöjligheter. Här kan du hitta massor av företag som erbjuder visitkort i olika former, och du kan jämföra utbud och priser. Titta på vilka teman och mallar som står till buds om du vill ha ett personligt kort.